CATERINGMENY
Vi kan tilby mat for ulike anledninger. Vi lager det meste av maten fra bunnen av, baker våre egne brød og kaker. Vi anretter kaldmaten på fat og i skåler klar til servering. Kunden må selv holde serveringsbestikk til maten. Maten hentes på Sissels Spiseri Mellomriksveien 4813 på avtalt tidspunkt. Vi kan også kjøre ut maten mot et tillegg i prisen. Tilbakelevering av våre fat og vårt utstyr skal gjøres innen 5 dager mellom kl. 15:00 – 20:00. Fat og utstyr skal være vasket. Hvis ikke tilkommer et gebyr på kr. 500, Du må bekrefte bestillingen før vi holder av ønsket tidspunkt/dato. Endring av meny og antall må meldes fra senest 5 dager før avtalt dato. Minste bestilling av mat er 10 pers.
Ta kontakt så lager vi meny etter dine ønsker, eller du velger mat fra vår meny.
LUNSJ, MØTE- & OVERTIDSMAT
Vaffel
Med smør, brunost / hvitost (3dobble hjerter pr. pers)
(gluten-hvete, egg, melk)
60,- pr.pers
Baguette m/ brie & serranoskine
(glutene-hvete, melk)
90,-
Baguette m/ ost & skinke
(Gluten-hvete, melk)
75,-
Baguett m/ røkt laks og eggerøre
(gluten-hvete, melk, egg)
100,-
Baguette med rødbetesalat og lammerull
(gluten-hvete, melk)
95,-
Alle baguetter serveres med smør og salat
Kyllingwraps m/ karridressing
(gluten-hvete, melk, egg)
110,-
Laksewrap m/ kremost
(gluten-hvete, melk)
110,-
Alle wraps inneholder salat, agurk, paprika, rødløk
Karbonadesmørbrød m/ ertestuing
Salat, agurk, tomat. Toppes med glasert løk
95-
Dobbel karbonadesmørbrød
125,-
SNITTER
Alle våre snitter er smurt med smør og salat, vi anbefaler 3-4 snitter pr.pers.
For glutenfri brød kommer et tillegg på kr 5 pr.stk.
Serranoskinke & brie
Rødløk, tomat, agurk
(gluten-hvete, melk)
49,-
Skinke & ost
paprika
(gluten-hvete, melk)
42,-
Reker
Egg, majones & dill
(gluten-hvete, melk,egg)
45,-
Røkt laks & eggerøre
tomat, agurk
(gluten-hvete, melk, egg)
46,-
Brie & honning valnøtter
(gluten-hvete, melk, nøtter-valnøtter)
42,-
Lammerull & rødbetesalat
(gluten-hvete, melk, )
47,-
Karbonade & erterstuing
Løk
(gluten-hvete, melk, )
49,-
GRYTER
Reinsgryte
med urtebakte rotgrønnsaker og - amadine poteter.
(melk, sennep )
285,-
Chili con Carna
m/focaccia og rømme
(melk, gluten-hvete)
210,-
Biff Stroganoff
serveres med salat, focaccia og ris eller urtebakte poteter
(melk, gluten-hvete)
270,-
Bacalao
serveres med focaccia
(gluten-hvete )
275,-
Kyllingryte
m/kokosmelk.
Serveres med focaccia, salat og ris eller urtebakte poteter
245,-
Foccaccia
25,-/ pers
Koldtbord/ Tapas/ Fingermat
Tradisjonelt koldtbord:
Karbonader og stekt løk
Marinerte kyllinglår
Roastbiff & remulade
Spekemat & potetsalat
Røkt laks & eggerøre
Gravet laks & sennepsaus
Skinke & Waldorfsalat
Grønnsalat & hvitløkdressing
Ovnsbakte amadine poteter
Nybakt brød & smør
.
Tapas
Baconsurret dadler
Tapasboller i tomatsaus
Saltbakte poteter & chiliaioli
Lefseruller med røkt laks, ruccula og kremost
Marinerte scampi
Serranoskinke surret rundt manchego
Oliven og fetaost
Grønnsalat
Mozzarella, løk og tomatsalat
Focaccia
Hvitløkdressing
,-/ pers
Spekebrett
Spekeskinke
Fenalår
Mørrpølse
Hjortepøle
Salami
Potetsalat
Eggerøre
Grønnsalat
Oliven og fetaost
Hvitløkdressing
Focaccia
Ønsker du rømmegrøt til, kommer et tillegg på kr. 60,- pr. pers.
,-/ pers
Fingermat
Retter som er lagt opp slik at de kan spises uten kniv og gaffel, passer perfekt til mottagelse eller sammen med en aperitiff.
10 enheter pr. pers.
Rettene inneholder oster, fisk, skalldyr, spekemat, kjøtt, fylte lefser, ta kontakt så lager vi fingermat som er perfekt for deg.
,-/ pers
Varme retter
Ønsker du noe annet en det vi har på menyen, ta kontakt med oss.
Meråkersodd, gulrot og poteter Kr.220,- pr. pers.
Kjøttkaker i brunsaus, gulrot, kålstuing, poteter, tyttebær Kr. 195-
Lasagne, grønnsalat, hvitløkdressing, focaccia kr. 220,-
Ovnsbaktlaks, -grønnsaker, -poteter, agurksalat, sandefjordsmør kr 295,- pr.pers.
Skinkesteik , poteter, rotstappe , fløtesaus kr. 270- pr.pers
Oksestek, ovnsbakte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter, rødvinssaus Kr. 320,- pr. pers