CATERINGMENY

Vi kan tilby mat for ulike anledninger. Vi lager det meste av maten fra bunnen av, baker våre egne brød og kaker. Vi anretter kaldmaten på fat og i skåler klar til servering. Kunden må selv holde serveringsbestikk til maten. Maten hentes på Sissels Spiseri Mellomriksveien 4813 på avtalt tidspunkt. Vi kan også kjøre ut maten mot et tillegg i prisen. Tilbakelevering av våre fat og vårt utstyr skal gjøres innen 5 dager mellom kl. 15:00 – 20:00. Fat og utstyr skal være vasket. Hvis ikke tilkommer et gebyr på kr. 500, Du må bekrefte bestillingen før vi holder av ønsket tidspunkt/dato. Endring av meny og antall må meldes fra senest 5 dager før avtalt dato. Minste bestilling av mat er 10 pers.

Ta kontakt så lager vi meny etter dine ønsker, eller du velger mat fra vår meny.

LUNSJ, MØTE- & OVERTIDSMAT

Vaffel

Med smør, brunost / hvitost (3dobble hjerter pr. pers)

(gluten-hvete, egg, melk)

60,- pr.pers

Baguette m/ brie & serranoskine

(glutene-hvete, melk)

90,-

Baguette m/ ost & skinke

(Gluten-hvete, melk)

75,-

Baguett m/ røkt laks og eggerøre

(gluten-hvete, melk, egg)

85,-

Baguette med rødbetesalat og lammerull

(gluten-hvete, melk)

80,-

Alle baguetter serveres med smør og salat

Kyllingwraps m/ karridressing

(gluten-hvete, melk, egg)

85,-

Laksewrap m/ kremost

(gluten-hvete, melk)

85,-

Alle wraps inneholder salat, agurk, paprika, rødløk

Karbonadesmørbrød m/ ertestuing

Salat, agurk, tomat. Toppes med glasert løk

90,-

Dobbel karbonadesmørbrød

125,-

SNITTER

Alle våre snitter er smurt med smør og salat, vi anbefaler 3-4 snitter pr.pers.

For glutenfri brød kommer et tillegg på kr 5 pr.stk.

Serranoskinke & brie

Rødløk, tomat, agurk

(gluten-hvete, melk)

45,-

Skinke & ost

paprika

(gluten-hvete, melk)

35,-

Reker

Egg, majones & dill

(gluten-hvete, melk,egg)

40,-

Røkt laks & eggerøre

tomat, agurk

(gluten-hvete, melk, egg)

43,-

Brie & honning valnøtter

(gluten-hvete, melk, nøtter-valnøtter)

38,-

Lammerull & rødbetesalat

(gluten-hvete, melk, )

40,-

Karbonade & erterstuing

Løk

(gluten-hvete, melk, )

45,-

GRYTER

Reinsgryte

med urtebakte rotgrønnsaker og - amadine poteter.

(melk, sennep )

230,-

Chili con Carna

 m/nachos og rømme

(melk )

155,-

Biff Stroganoff

serveres med ris, salat og rømmedressing

(melk, egg )

195,-

Bacalao

serveres med focaccia

(gluten-hvete )

180,-

Kyllingryte

m/kokosmelk.

Serveres med salat og ris

170,-

Foccaccia

20,-/ pers

Koldtbord/ Tapas/ Fingermat

Tradisjonelt koldtbord:

Karbonader og stekt løk

Marinerte kyllinglår

Roastbiff & remulade

Spekemat & potetsalat

Røkt laks & eggerøre

Gravet laks & sennepsaus

Skinke & Waldorfsalat

Grønnsalat & hvitløkdressing

Ovnsbakte amadine poteter

Nybakt brød & smør

300,-/ pers

Tapas

Baconsurret dadler

Marinert kylling spyd & peanøttsaus

Tapasboller i tomatsaus

Spansk omelett

Saltbakte poteter & chiliaioli

Lefseruller med røkt laks, ruccula og kremost

Marinerte scampi

Serranoskinke surret rundt manchego

Oliven og fetaost

Grønnsalat

Mozzarella, løk og tomatsalat

Focaccia

Hvitløkdressing

 

365,-/ pers

Spekebrett

Spekeskinke

Fenalår

Mørrpølse

Hjortepøle

Salami

Potetsalat

Eggerøre

Grønnsalat

Oliven og fetaost

Hvitløkdressing

Focaccia

 

 

Ønsker du rømmegrøt til, kommer et tillegg på kr. 60,- pr. pers.

250,-/ pers

Fingermat

Retter som er lagt opp slik at de kan spises uten kniv og gaffel, passer perfekt til mottagelse eller sammen med en aperitiff.

10 enheter pr. pers. 

Rettene inneholder oster, fisk, skalldyr, spekemat, kjøtt, fylte lefser, ta kontakt så lager vi fingermat som er perfekt for deg.

150,-/ pers

Varme retter

Ønsker du noe annet en det vi har på menyen, ta kontakt med oss.

Meråkersodd, gulrot og poteter Kr.160,- pr. pers.

Kjøttkaker i brunsaus, gulrot, kålstuing, poteter, tyttebær Kr. 160,-

Lasagne, grønnsalat, hvitløkdressing, focaccia kr. 150,-

Ovnsbaktlaks, -grønnsaker, -poteter, agurksalat, sandefjordsmør kr 235,- pr.pers.

Skinkesteik , poteter, rotstappe , fløtesaus kr. 220,- pr.pers

Oksestek, ovnsbakte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter, rødvinssaus Kr. 245,- pr. pers

RING FOR BESTILLING

74 81 03 67

Åpningstider og Smittevern

Åpningstider 

Mandag & Tirsdag: 15.00 - 20.00
Onsdag: 11.00 - 20.00
Torsdag & Fredag:  15.00 - 21.00
Lørdag: 14.00 - 21.00
Søndag: 14.00 - 20.00

Bestillinger av mat må være oss i hende 15 min før stengetid.

Smitteverntiltak

❤️ Har du symptomer på Covid-19, så ønsker vi å se deg ved en senere anledning.
❤️ Når du kommer til restauranten vil du bli henvist til bordet.
❤️  All bestilling av mat og drikke vil foregå ved kassapunkt, husk 2m til neste gjest.
❤️ Kontantfri betaling! Vipps eller bankterminal.
❤️ Vask hendene nøye og ofte! Vi har desinfekjson tilgjengelig på alle bord.
❤️ Hold minst 2m avstand til neste gjeste om du står i toalett-kø, er ute for å røyke, eller ved et kassapunkt.
❤️ Sitt mest mulig ved bordet ditt. Ikke flytt på stoler og bord.
❤️ Menyen kan leses på nett Sissels-spiseri.no.
❤️ All alkoholholdig drikke serveres ved bordene.
❤️ Anbefaler bruk av munnbind når du skal bevege deg i restauranten.
❤️ Ta vare på hverandre!

x
Rull til toppen