CATERINGMENY

Vi kan tilby mat for ulike anledninger. Vi lager det meste av maten fra bunnen av, baker våre egne brød og kaker. Vi anretter kaldmaten på fat og i skåler klar til servering. Kunden må selv holde serveringsbestikk til maten. Maten hentes på Sissels Spiseri Mellomriksveien 4813 på avtalt tidspunkt. Vi kan også kjøre ut maten mot et tillegg i prisen. Tilbakelevering av våre fat og vårt utstyr skal gjøres innen 5 dager mellom kl. 15:00 – 20:00. Fat og utstyr skal være vasket. Hvis ikke tilkommer et gebyr på kr. 500, Du må bekrefte bestillingen før vi holder av ønsket tidspunkt/dato. Endring av meny og antall må meldes fra senest 5 dager før avtalt dato. Minste bestilling av mat er 10 pers.

Ta kontakt så lager vi meny etter dine ønsker, eller du velger mat fra vår meny.

LUNSJ, MØTE- & OVERTIDSMAT

Vaffel

Med smør, brunost / hvitost (3dobble hjerter pr. pers)

(gluten-hvete, egg, melk)

60,- pr.pers

Baguette m/ brie & serranoskine

(glutene-hvete, melk)

90,-

Baguette m/ ost & skinke

(Gluten-hvete, melk)

75,-

Baguett m/ røkt laks og eggerøre

(gluten-hvete, melk, egg)

100,-

Baguette med rødbetesalat og lammerull

(gluten-hvete, melk)

95,-

Alle baguetter serveres med smør og salat

Kyllingwraps m/ karridressing

(gluten-hvete, melk, egg)

110,-

Laksewrap m/ kremost

(gluten-hvete, melk)

110,-

Alle wraps inneholder salat, agurk, paprika, rødløk

Karbonadesmørbrød m/ ertestuing

Salat, agurk, tomat. Toppes med glasert løk

95-

Dobbel karbonadesmørbrød

125,-

SNITTER

Alle våre snitter er smurt med smør og salat, vi anbefaler 3-4 snitter pr.pers.

For glutenfri brød kommer et tillegg på kr 5 pr.stk.

Serranoskinke & brie

Rødløk, tomat, agurk

(gluten-hvete, melk)

49,-

Skinke & ost

paprika

(gluten-hvete, melk)

42,-

Reker

Egg, majones & dill

(gluten-hvete, melk,egg)

45,-

Røkt laks & eggerøre

tomat, agurk

(gluten-hvete, melk, egg)

46,-

Brie & honning valnøtter

(gluten-hvete, melk, nøtter-valnøtter)

42,-

Lammerull & rødbetesalat

(gluten-hvete, melk, )

47,-

Karbonade & erterstuing

Løk

(gluten-hvete, melk, )

49,-

GRYTER

Reinsgryte

med urtebakte rotgrønnsaker og - amadine poteter.

(melk, sennep )

285,-

Chili con Carna

 m/focaccia og rømme

(melk, gluten-hvete)

210,-

Biff Stroganoff

serveres med salat, focaccia og ris eller urtebakte poteter

(melk, gluten-hvete)

270,-

Bacalao

serveres med focaccia

(gluten-hvete )

275,-

Kyllingryte

m/kokosmelk.

Serveres med focaccia, salat og ris eller urtebakte poteter

245,-

Foccaccia

25,-/ pers

Koldtbord/ Tapas/ Fingermat

Tradisjonelt koldtbord:

Karbonader og stekt løk

Marinerte kyllinglår

Roastbiff & remulade

Spekemat & potetsalat

Røkt laks & eggerøre

Gravet laks & sennepsaus

Skinke & Waldorfsalat

Grønnsalat & hvitløkdressing

Ovnsbakte amadine poteter

Nybakt brød & smør

.

Tapas

Baconsurret dadler

Tapasboller i tomatsaus

Saltbakte poteter & chiliaioli

Lefseruller med røkt laks, ruccula og kremost

Marinerte scampi

Serranoskinke surret rundt manchego

Oliven og fetaost

Grønnsalat

Mozzarella, løk og tomatsalat

Focaccia

Hvitløkdressing

,-/ pers

Spekebrett

Spekeskinke

Fenalår

Mørrpølse

Hjortepøle

Salami

Potetsalat

Eggerøre

Grønnsalat

Oliven og fetaost

Hvitløkdressing

Focaccia

 

 

Ønsker du rømmegrøt til, kommer et tillegg på kr. 60,- pr. pers.

,-/ pers

Fingermat

Retter som er lagt opp slik at de kan spises uten kniv og gaffel, passer perfekt til mottagelse eller sammen med en aperitiff.

10 enheter pr. pers. 

Rettene inneholder oster, fisk, skalldyr, spekemat, kjøtt, fylte lefser, ta kontakt så lager vi fingermat som er perfekt for deg.

,-/ pers

Varme retter

Ønsker du noe annet en det vi har på menyen, ta kontakt med oss.

Meråkersodd, gulrot og poteter Kr.220,- pr. pers.

Kjøttkaker i brunsaus, gulrot, kålstuing, poteter, tyttebær Kr. 195-

Lasagne, grønnsalat, hvitløkdressing, focaccia kr. 220,-

Ovnsbaktlaks, -grønnsaker, -poteter, agurksalat, sandefjordsmør kr 295,- pr.pers.

Skinkesteik , poteter, rotstappe , fløtesaus kr. 270- pr.pers

Oksestek, ovnsbakte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter, rødvinssaus Kr. 320,- pr. pers

RING FOR BESTILLING

74 81 03 67

Åpningstider

ÅPNINGSTIDER

MANDAG - TIRSDAG: STENGT

ONSDAG: 11.00 - 18.00 

Restaurant åpen, egen meny gjelder. Bestillinger må være oss i hende 17.30. NB! Ikke pizzasalg

TORSDAG - SØNDAG:  15.00 - 21.00 Bestillinger må være oss i hende 20.30 

KUN TAKE AWAY!

PUBLØRDAGER I JULI: 22.00 - 01.00 Aldersgrense 20 år!

ØNSKER DU CATERING, SELSKAP, ARRANGEMENTER OG LIKNENDE

TA KONTAK MED OSS VIA KONTAKTSKJEMAET

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

 

 

 

x
Skroll til toppen
Rull til toppen